Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Willa Hopferówka: nowoczesne podejście do tradycji

red
Willa Hopferówka to stylowy hotel oraz restauracja w sercu Parku Zdrojowego. To miejsce wyjątkowe — w pięknie usytuowanym hotelu czas płynie wolniej, a w restauracji można spróbować tradycyjnych dań polskiej kuchni w nowoczesnym wydaniu.

Willa Hopferówka usytuowana jest w sercu Parku Zdrojowego. To idealne miejsce do relaksu i ,,naładowania baterii". Stylowy hotel przenosi gości w czasy przedwojenne (willa została wybudowana w 1926 roku). Restauracja Hopferówki serwuje dania stworzone z lokalnych składników, które łączą w sobie tradycyjne i nowoczesne smaki.

- Naszym motto jest ,,weź głęboki oddech i ciesz się życiem". Jesteśmy niedużym rodzinnym obiektem, w którym każdy powinien czuć się jak w domu - zdradza właścicielka. - Zależało nam na stworzeniu miejsca, a którym nasi goście będą się mogli zrelaksować w pięknych okolicznościach przyrody, smakując naszych regionalnych produktów, które z wielkim entuzjazmem promujemy serwując je naszym gościom, ale też i w wirtualnym świecie, czyli za pośrednictwem naszych mediów społecznościowych. Mocno stawiamy na współpracę z naszymi lokalnymi dostawcami. Warzywa kupujemy tylko i wyłącznie od lokalnego rolnika, wspieramy lokalny browar, winiarnie oraz palarnie kawy.

Wnętrza Hopferówki, willi wybudowanej blisko 100 lat temu, są urządzone w stylu klasycznym – przyjazne i eleganckie zarazem. Obiekt posiada 17 pokoi wyposażonych w węzeł sanitarny, telewizję naziemną, lodówkę. Dla gości willi przygotowana jest jadalnia oraz zapewnione miejsce parkingowe. Na terenie dostępny jest internet Wi-Fi. Willa jest idealnym miejscem do świętowania ważnych chwil takich jak śluby czy chrzciny. 

Właściciele pracują nad tym, by Willa była miejscem jak najbardziej przyjaznym gościom. - Planujemy zrobić ogród zimowy, który będzie otwierany latem, dodatkowo wprowadzić większa automatyzacje na hotelu, czyli drzwi otwierane na kartę lub kod – wymienia nasza rozmówczyni.

Naszym priorytetem jest zapewnienie naszym gościom usługi na najwyższym poziomie. Oczywiście ważny dla nas jest też rozwój firmy jak i jej pracowników, każdy ma możliwość dwa razy w roku skorzystać z różnorakich szkoleń. Dzięki szkoleniom i śledzeniu tego co dzieje się na rynku turystycznym i restauracyjnym w regionie, Polsce i na świecie, ulepszamy naszą ofertę. Wprowadzamy nowe produkty i dania, które w naszym regionie nie są jeszcze popularne. Takim przykładem mogą być na przykład drinki z watą cukrową, które nasi goście już pokochali.

od 7 lat
Wideo

Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński