Na szczecińskim Warszewie można trafić do wyśmienitej restauracji, w której pracują ludzie z pasją.
- Mam pięcioletnie doświadczenie w gastronomii i postanowiłam otworzyć własną restaurację - mówi Kamila Maciuga, współwłaścicielka „Czterech Pór Roku”.
Główną zasadą panującą w restauracji jest używanie produktów sezonowych. W tej chwili można spróbować świeżych szparagów. Na jesieni na pewno w menu pojawią się grzyby.
- W naszej karcie przede wszystkim znajdują się dania z kuchni włoskiej, ale co tydzień zmieniają się potrawy, do których używamy produktów sezonowych - mówi pani Kamila.
Restauracja cieszy się już sporą popularnością, o czym świadczy jej miejsce w naszych „Smakach Pomorza”.
**Smaku Pomorza to plebiscyt, w którym możecie wybrać najlepszą restaurację, bar, kawiarnię, pizzerię lub cukiernię w regionie.
Czyta więcej i zagłosuj:Smaki Pomorza 2016. Wybierzcie z nami najlepszą restaurację**
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?