Zapytaliśmy, które nadzienie w paszteciku smakuje Wam najbardziej. Zastanawialiśmy się, czy mięso (patrząc na obecne trendy żywieniowe) zostanie w szarym polu. Okazało się jednak, że jesteście tradycjonalistami.
A jeśli szczeciński pasztecik to jaki?
Stoisz przed ladą i zastanawiasz się jakiego pasztecika wziąć. Z jakim nadzieniem. Wybierasz...
- 48.56%
- 32.21%
- 13.46%
- 4.33%
- 1.44%
Zaskoczenia więc nie ma, ale trzeba przyznać, że notowania pasztecików z serem mają się bardzo dobrze. Nawet lepiej niż tych z kapustą i grzybami, co może być pewnym zaskoczeniem. W Waszych komentarzach padło też pytanie, czy możliwe jest, żeby pasztecik był daniem wegańskim (czyli by przy jego powstaniu nie użyto żadnych produktów i półproduktów pochodzenia zwierzęcego). O ile myśląc o farszu, nawet my jesteśmy w stanie odpowiedzieć: jak najbardziej. O tyle prawdziwy sekret skrywany jest w cieście. A recepturę tegoż skrywa tajemnica każdego zakładu.
Romantyczne restauracje w Szczecinie, zobacz również
Gdzie w Szczecinie najchętniej jedzą lody?
Bądź na bieżąco i obserwuj:
Wskaźnik Bogactwa Narodów, wiemy gdzie jest Polska
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?